PREPARATS PER AFRONTAR ELS REPTES AMBIENTALS DEL NOSTRE ENTORN

Sant Andreu de la Barca, com la resta de municipis de l’Àrea Metropolitana de Barcelona ha d’afrontar uns reptes ambientals derivats de l’entorn i el seu propi funcionament com a municipi.

En aquesta àrea desde Fem Sant Andreu ens plantejem diversos eixos d’actuació com són:

Sostenibilitat i reciclatge, creant activitats i xerrades tant entre els centres educatius com a nivel veïnal per fomentar el reciclatge i la consciencia mediambiental, promovent la recollida sel·lectiva tant a nivell domèstic com a nivel comercial i treballant per revertir en els barris els resultats d’aquesta recollida

Respecte pel nostre entorn natural, fent un estudi per conèixer l’estat dels nostres boscos i poder planificar les accions necessàries, creant un pla de recollida de fusta i residus per reduïr el risc d’incendis i la degradació de l’entorn, realitzant una vigilancia activa de les zones de muntanya per controlar i aturar l’incivisme i senyalitzar i fer difusió dels nostres camins rurals.

La nostra intenció és treballar per a que Sant Andreu de la Barca esdevingui un referent real a nivel comarcal pel que fa a la protecció del medi ambient, la biodiversitat i el respecte i civisme amb el nostre entorn natural

#femsantandreu #vecinosporelcambio #fempam #femmediambient #santandreudelabarca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *