Dia de la diversidad

Published by Fem Sant Andreu on

Aprovechando la ðŸŽ‰Fiesta de la Diversidad, hemos instalado una carpa informativa para explicar a la ciudadanía nuestro proyecto de ciudad; un cambio en positivo y de futuro. Estamos muy agradecidos por la ðŸ™ˆacogida y el interés que está despertando la candidatura de Fem Sant Andreu

Aprofitant la ðŸŽ‰Festa de la Diversitat, hem instal·lat una carpa informativa per explicar a la ciutadania el nostre projecte de ciutat; un canvi en positiu i de futur. Estem molt agraïts per la ðŸ™ˆrebuda i l’interès que està despertant la candidatura de Fem Sant Andreu.

#FemSantAndreu #SantAndreudelaBarca #VecinosPorElCambio


0 Comments

Deixa un comentari

Avatar placeholder

L'adreça electrònica no es publicarà.

Atenció: aquest lloc web utilitza cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació, així com per a oferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús., Més .plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies